στεγανοποίηση με πολυουρία SECRETS

στεγανοποίηση με πολυουρία Secrets

στεγανοποίηση με πολυουρία Secrets

Blog Article

Στεγανοποίηση με Πολυουρία Στεγανοποίηση ταράτσας με Πολυουρία Βιομηχανικές μονώσεις και μονώσεις πλοίων

Μπορείτε να διαβάσετε για τις εξαιρετικές του ιδιότητες εδώ.

Κατόπιν με πίεση από έναν αεροσυμπιεστή, μεταφέρονται μέσα από δύο λάστιχα σε ένα πιστόλι που χειρίζεται ο χρήστης.

Επιπλέον, προστατεύει την οροφή από τη διείσδυση υγρασίας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μούχλα, ρωγμές και άλλες φθορές.

Η συνδυαστική μόνωση προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από υγρασία και θερμικές απώλειες.

Η στεγάνωση της ταράτσας κατ’ αρχάς, για να είναι επιτυχημένη πρέπει να υπάρχουν επαρκείς κλίσεις και σύστημα απορροής των υδάτων. Μπορεί εκ κατασκευής να τοποθετηθούν κατάλληλα πρόσμικτα στο μπετόν για να το κάνουν στεγανό.

Για το καλοκαίρι είναι μια απόλυτα αποτελεσματική λύση για μόνωση ταράτσας, ακόμα και αν απλά τοποθετηθούν ελεύθερα τα πλακίδια, όμως για να έχετε ποιοτικά αποτελέσματα και τον χειμώνα πρέπει το θερμομονωτικό πλακίδιο να κολληθεί και να αρμολογηθεί στην ταράτσα σας, ώστε να μην περνούν τα βρόχινα νερά που θα κρυώνουν συνεχώς την πλάκα και θα μειώνουν τελικά τα θερμομονωτικά αποτελέσματα που αναμένει κανείς από μια μόνωση ταράτσας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η πολυουρία λειτουργεί και ως θερμομονωτικό υλικό, όπως λανθασμένα αναφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις.

Ωστόσο η συμβατική μόνωση ταράτσας δεν είναι μια λύση που μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση, αλλά έχει και κάποιους περιορισμούς όπως επίσης και μειονεκτήματα. Πιο συγκεκριμένα η συμβατική μόνωση ταράτσας πρώτα από όλα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε επίπεδες ταράτσες ή ταράτσες με μικρή κλίση. Ακόμα επειδή η στεγάνωση βρίσκεται πάνω από τη θερμομόνωση, μόνωση ταράτσας με πολυουρία είναι ουσιαστικά η τελική επίστρωση, με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς εκτεθειμένη στις θερμικές μεταβολές και να φθείρεται αρκετά πιο εύκολα από ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η επένδυση σε πολυουρία για τη στεγανοποίηση θεμελίων μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ μιας ασφαλούς και υγιούς κατασκευής και μιας που μπορεί να υποστεί σοβαρές ζημιές από την υγρασία.

Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εφαρμόζεται σε δεξαμενές και επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με χημικά υγρά, προσφέροντας μια αδιάβροχη και ανθεκτική στην διάβρωση λύση.

“Αναπνέει” άρα δεν συσσωρεύεται υγρασία επιφάνεια του μονωτικού υλικού.

Το μονωτικό υλικό τοποθετείται κάτω από τη στεγανωτική στρώση.

Έτσι εξασφαλίζεται ένα δάπεδο στο οποίο άνετα περπατάς, ενώ από κάτω γίνεται η απορροή του νερού που θα περάσει από τους αρμούς και επιπλέον προστατεύεται και το στεγανωτικό από την φθορά που θα είχε λόγω της συνεχούς έκθεσης στις ακτίνες του ηλίου.

Report this page